Gå till innehåll
måndag 28 oktober 2024

4jh2-te

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

6 Neutral

Om 4jh2-te

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej Jag har haft ett par år nu en Defa smartcharge 10A laddare. Den är jag jättenöjd med. Det kom med tillbehörsladd så jag kopplar in den mellan landströmsuttag och cigarettuttag när jag har landström. Den har ett strömförsörjarläge och ger då konstant 13,6 volt.
  2. När jag tappat bort något i garaget och sedan sökt på alla ställen, så brukar jag förklara åt frun vad som har hänt. Då brukar hon hitta det ganska snabbt. Men hon hittar det på ett annat ställe. Inte där jag säger att hon ska söka.
  3. Hej Jag monterade in en likadan whale watermaster 3 bar 11,5 liter per minut för tre somrar sen och tycker att det är världens bästa pump. Den går att ta loss med fingrarna till vintern. Kopplade vidare med pexrör och biltema plastkopplingar. Den går då man öppnar kranen men vi har också en vippströmbrytare som vi stänger när vi går från båten. För att den helt säkert inte ska kunna fylla båten med havsvatten så tar tryckpumpen från en 25 liters tank som vi fyller med en fotpump. Det har funkat väldigt bra och det blir så att vi fyller med fotpumpen medan vi kör i rent vatten. Så har vi "rent" tryckvatten i hamnarna. Sen gjorde vi påfyllning också på mellanlagret och kan i hamn fylla på sötvatten.
×
×
  • Skapa nytt...