Gå till innehåll
söndag 08 september 2024

Snyggingen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Snyggingen

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej igen, ingen i Gbg som vill förbarma sig över mig? Förstår Självklart att det kan kännas olustigt med en sån fråga på ett anonymt forum. Skicka ett pm så kan jag dela mitt telefonnummer, namn och adress så En annan fråga, många av de exemplar jag tittar på är ju ca 20 år gamla. Förstår att så gamla motorer troligen ger upp vilket år som helst, men hur orolig ska man vara för skrovet? Vågar man köpa en båt från början på 2000-talet? Tack igen för ett bra forum!
  2. Tack för svaret! Lutar helt klart åt Bellan. Känns då också som att det inte spelar någon större roll om det blir en 620 eller 621. Vi kommer mest använda båten till dagsutflykter, och kanske ibland bjuda med några vänner. Tror du det går att färdas 4 vuxna och lika många mindre barn i Bellan?
  3. Hallå, tack för ett toppenforum! vi har bestämt oss för att bli med båt och som så många i andra tänker vi oss en DC i 6 m klassen. Kraven är U-soffa och utombordare budget ca 200 tkr. Jag har fastnat för Bella 620/621 men är också orimligt förtjust i Crescent T-Rex. Tyvärr har jag inte fått se någon av dessa båtar i verkliga livet. Är det några ägare i Gbg av dessa underbara båtar som skulle kunna tänkta sig låta mig tjuvkika på dem? Det skulle uppskattas oerhört ☺️ Vad är det förresten för skillnad mellan Bella 620 respektive 621?
×
×
  • Skapa nytt...