Gå till innehåll
måndag 28 oktober 2024

Four

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Four

  • Placering
    Kadett

Mina båtar

  • Båtens namn
    Four winns vista 268

Senaste Profilbesöken

1 041 profilvisningar
  1. Såg på Youtube att en kille tömde ur vattnet I sin volvo penta 5,7 sjövatten kylda motor genom dom 4 avtappnings ställena. Sen hällde typ utblandet vake/vatten 50/50 och hällde genom termostat huset och hällde tills det kom ut genom avtappningsluggarna på höger och vänster sida och sedan ansåg att motorn var konserverad för vintern. Är detta ett korrekt sätt att vinterkonservera motorn?
  2. Jag vet inte varför det sitter en adapter på. Jag är relativt ny på båtar och volvo penta 5,7
  3. Four

    Knock sensor

    Hej, En fundering när det börjar närma sig vinterkonservering. På knock sensorn kan jag öppna vilken som, av dom 2 skruvarna på bilden?
  4. Hej. Önskar hjälp med att förklara vad denna vita knapp har för funktion. Knappen sitter på undersidan av mitt Volvo penta gasreglage. På vänster sida som inte syns på bilden sitter trimmet till drevet.
  5. Finns det fortfarande chans att få tag i denna verkstadshandbok? /Four
  6. Jo det var ju det som var frågan. Som jag skrev ska den läggas i Vänern men även flyttas till västkusten ibland. Därav frågan.
  7. Four

    Bottenfärg

    Har köpt en dc på östkusten som ska läggas i vänern och kanske någongång vid västkusten. Båten är målad med Biltemas självpolerande bottenfärg för östkusten. Jag vill ha kvar bottenfärg och frågan är och jag tvätta rent botten från smuts och måla med Biltemas självpolerande för för västkusten.
  8. Hitta en lapp nu i papper som tidigare ägare skickade med . På en lapp stod det sx/dpx. Kan det vara ett sådant drev. iså fall vad står det för?
  9. Typplåten är av tidigare äger övermålad.
×
×
  • Skapa nytt...