Gå till innehåll
söndag 06 oktober 2024

Afem

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Afem

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Till slut … Seafin. Hittade denna sida med en mycket snarlik båt. https://packbud.com/transport/23-08-2018/seafinn-39-motorseglare-1982
  2. Tack, det var en bra ingång och en tillverkare jag inte alls har koll på. Googlade och hittade denna gamla bildserie av en Ansö 31 med stålskrov. Kanske byggdes Ansö med olika skrovmaterial … https://sites.google.com/site/motorseglarenanso/2017---bilder Motorseglaren på min bild har plastskrov och är enligt en närliggande båtägare byggd i Finland. Har googlat på Nauticat utan att hitta någon bild på internet som stämmer överens med denna. Det är såklart helt OK att spekulera och resonera, alltså skriva ett inlägg utan att vara helt säker.
  3. Hej, Planerar att bli återfalls seglare efter att ha hjälpt en bekant med hennes båt. Vi fick skicka spridaren på service, rensade ut en ICA-kasse med överflödiga elkablar och slipade / lackade stora delar av inredningen. Det gav mersmak ... Då jag går till hennes båt passerar jag en uppställd motorseglare (ca 28-35 fot) utan namn eller uppgifter om tillverkare. Jag tänker att den är intressant och har bett hamnkontoret ge mina kontaktuppgifter till ägaren. Vet någon av er vad detta är för båt, tillverkare årsmodell etc?
×
×
  • Skapa nytt...