Gå till innehåll
måndag 28 oktober 2024

MagnusSkoglund

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av MagnusSkoglund

  1. Problemet verkar ha varit frun! Rättare sagt hennes 5G-mobil, som tydligen stört ut. Testkört ensam nu 4ggr och helt utan problem. Ankarspelet svarar och uppför sig precis som det skall. Notera infon jag hittade på Marinsystems hemsida!😎
  2. Låter skumt. Haft mobiler omkring tidigare, när det funkat. Vad var det du uppgraderade?
  3. Har ett Engbo ankarspel på en Aquador 28HT, -22. Fjärren började krångla, så jag bytte batteri. Men icke. Fortsätter spöka. Primärt är det att fjärren inte kan fälla ut ankaret. Klickar i styrreläet underbinstrumentpanelen,,men inget sker. Däremot funkar den fasta knappsatsen, för att fälla ankaret. Även inhalet spökar. Ibland funkar inhalet. Men ofta hoppar det mellan att hala in i normalm hastighet. Men som ofta går ner i långsam fart, för att sedan hala in normalsnabbt igen. Men nu senast halar den bara in långsamt. ”Känns” som det är ngt med signaleringen mellan fjärren och styrenheten som plötsligt börjat spöka. Utan rimlig anledning. Kan det vara idé att para fjärr/styrenhet igen? Även om det ju verkar hitta varandra sporadiskt. Grejerna är ju helt nya och knappt använda.
  4. Tagit över en Mercury 6hk typ omkr -07´a. Den går enbart via extern tank. Fungerade föra året. Bytte tank, då den var så grisig. Flyttade över slang/koppling till nya tanken. I år när jag skulle köra startar inte motorn med externa tanken inkopplad. Kopplar jag bort den, startar motorn efter ett större antal ryck. Låter då motorn gå ngn minut el så och kopplar därefter in tanken igen. Så dör/stryps motorn efter bara några sekunder.......vad kan detta bero på? Några kloka tips?
×
×
  • Skapa nytt...