Gå till innehåll
fredag 20 september 2024

Anderhage

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

1 följare

Om Anderhage

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

385 profilvisningar
  1. Du har öppet till lådan på 2 sidor, är det för att du ibland behöver ordna med linan? Om du vill så fortsätter jag gärna diskussionen på messenger. Tack / Mathias Dannemann
  2. Nu är min låda på plats. Bild kommer. Mycket högre låda än din ser jag nu. Täcker hela vägen upp. Har du bara knut på linans ände eller fastsatt i durken?
  3. Tobbe. Är lådan full med tamp när allt är inne och är lådan tyå 40x43cm. Kan du minnas var du köpte den? Nu är det tomt i mitt utrymme:)
  4. Hej. Då var vv beredaren ute och vattentanken loss. Problemet är att den är skräddarsydd och 115L och gick dit på mm så vi får se om jag får ut den Eftersom den är lång finns ingen plats för din plastlåda men jag får nog skjuta vattentanken förut så de blir nån plats för linan. Hur stor är minimum för en låda för lina14mm 50m anser du? Tack / Mathias
  5. Ja då har vi samma motor. Toppentips. Då får jag kämpa på och demontera grejer. Det underlättar för firman. Och sedan hitta nån låda som funkar att montera. Jag har en skräddarsydd större vattentank som förra ägaren satte dit så vi får se vilket utrymme som finns kvar där bakom..
  6. Hej. Tack för svar. Det verkar vara gott om plats, vilken motor har du? Jag förstår inte hur jag ens skall komma ner dit och göra nåt alls 😃. Jag har köpt installationen men vill förbereda så mycke de går.
  7. Hej Tobbe-gbg. Jag skall installera Engbo 34 i min Aquador 26ht. Du fick till en balja på insidan för uppsamling?
×
×
  • Skapa nytt...