Gå till innehåll
måndag 23 september 2024

AnnaE

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om AnnaE

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hur är det med lite nyare Evinrude, t ex E-tec? Tack för alla bra råd!
  2. Tack för tips, jag ska se om jag hittar en flipper som är till salu. Några tips om motor? Vi är inställda på att kliva av för att laga mat i stormkök/grill etc men om det finns små båtar med minikök o toa så kan det också vara intressant.
  3. Jag utelämnade det med flit. De jag har tittat på har legat från 30-70.000. Vi kan gå högre om vi får något som ändå är prisvärt.
  4. Hej, Vi tänker köpa motorbåt. Jag har tittat runt lite och hittat flera Örnvik som jag tycker verkar bra. Vi söker en enkel, funktionell och trevlig båt och behöver råd om vad vi ska se upp med och hur vi får rätt motor. Dessa är våra önskemål: 2, gärna 3 ska kunna sova, men en kan kanske ligga på golvet. Den ska kunna gå i minst 25 knop med 2 pers i. Den ska inte vara onödigt stor, eftersom vi är oerfarna båtförare Den ska vara hyfsat lättskött, dvs ingen träbåt. Motorn ska vara driftsäker - finns sådana? Hur ska vi välja bland annonserna? Vilka frågor ska vi ställa? Hur får vi en bra motor? Jag är tacksam för alla råd. Anna
×
×
  • Skapa nytt...