Gå till innehåll
onsdag 25 september 2024

searay230sundancer

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om searay230sundancer

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

382 profilvisningar
  1. Jag har inte beställt ännu men slog precis isär allt och ska till att beställa. Vill bara försäkra mig om att denna sats är FÖR splinesad styrgaffel. Någon som kan bekräfta? Mvh
  2. Den här distansringen verkar inte ingå i tätningssatsen. Nån som har artikelnummer på distansringen? Verkar inte heller vara utritad i katalogen.
  3. Räknat på tappen nerifrån, tätning, distansring, bussning, bussning om jag förstår de rätt?
  4. Gammal tråd men hoppas på respons då jag har detta fina arbete att se fram emot i vinter. Den här distansringen, sitter den i botten på tappen? Den är inte utritad insprängskisen nämligen 🤔
  5. Hallå där! Någon här som har värmare monterad i sin sea ray 230 sundancer och vill dela med sig av lösningar? Tips kring placeringar av värmare och även slangdragning och utblås är av intresse. I mitt fall planerar jag att montera en webasto 2000 st. Tack!
  6. Hallå där! Någon här som har värmare monterad i sin sea ray 230 sundancer och vill dela med sig av lösningar? Tips kring placeringar av värmare och även slangdragning och utblås är av intresse. I mitt fall planerar jag att montera en webasto 2000 st. Tack!
  7. Någon som har koll på vilka reglage/kablage som passar till en tohatsu m70c med powertrim och tilt? 8 pinnar i kontakten på motorn + 2 lösa bredvid kontakten. Vad är dom 2 lösa stiften till tro? Tack på förhand.
  8. Hallå! Är det nån som har fått eniro på sjön offline kartor att fungera? Isf vore ja tacksam för lite instruktioner ang detta. Har inte hittat nån sorts instruktion om hur man använder appen. I dett fall till android. Tacksam om ni vill dela mer er av era erfarenheter.
×
×
  • Skapa nytt...