Gå till innehåll
måndag 23 september 2024

MiggeJ

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om MiggeJ

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

499 profilvisningar
  1. Gjorde det enkelt för mig och satte dit självhäftande kardborreband i varje hörn och sedan en bit tyg som inte släpper igenom solljus. Funkar bra och kan enkelt tas bort när det inte används. Enda nackdelen som jag ser det är om man lyckas slarva bort tygbiten när den inte används. Har för övrigt samma lösning till samtliga rutor (även kapell) i båten 23HT.
  2. Hej, du är inte ensam om detta jag har precis samma problem och säkert alla andra med samma konstruktion. Lösningen funkar helt enkelt inte. Kanske kan man behålla fästet men byta röret mot ett helt i rostfritt utan plastböjjar. Det borde hålla och bli rakt förutsatt att man hittar någon som kan tillverka ett sådan rör med exakta 90 graders vinklar. Äldre och nyare båtar har en enklare lösning med ett rör rakt ner i durken mitt under bordet. Är säkert stabilt men jag gillar när man enkelt kan svänga undan bordet så att det inte är i vägen. Meddela gärna om du hittar en bra lösning.
  3. Hej Leo, låt dig inte luras av pilarna på knapparna till trimplan. Du trycker helt enkelt på den plats du vill få ner (sänka). Vill du tex sänka styrbord för så tryck överst på styrbordsknappen. Det tog ett tag för mig att bli överens med knapparna och det finns automatik att köpa om man tycker att det är värt det (=dyrt). Problemet med drevet känner jag inte igen. /Mikael
×
×
  • Skapa nytt...