Gå till innehåll
måndag 23 september 2024

oldsson

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om oldsson

  • Placering
    Landkrabba
  1. Jag använder mig just nu av Biltemas olja så det får förbli så!
  2. Tack för artikeln. Den gjorde mig lite klokare och jag tror jag bestämt mig för att lita på VROn. Min engelska är inte den bästa, men det jag fick ut från artikeln är att man bör lita på VROn? Förutsatt att man kollar så det inte är något läckage i behålleren, vatten i oljan så ska det vara lugnt? För er som undrar betyder lamporna detta (från vänster) : NO OIL / HOT / CHECK ENGINE / LOW OIL Vad tror ni om Julas 2-takts olja?
  3. Här kommer en bild på min varvräknare. Jag undrar alltså vad dessa 4 varningslampor betyder. Även tacksam med all hjälp jag kan få angående VROn på min Johnson 70 hk 1998. Jag har nu vart ute och kört med den och hitills verkar VROn fungera bra, kanske har kört den 15 min på tomgång och 15 min drift.
  4. Hej alla glada båtmänniskor! Har en Johnson VRO 70hk från 1998, det jag är lite skeptisk till är just VROn. Tidigare ägare har kört med oljeblandad bensin och VRO inkopplad. Eftersom jag inte heller litar riktigt på VROn så undrar jag hur ni hade gjort. Om ni hade kopplat bort den. Eller om ni forsatt att blanda tvåtaktsolja i bensinen och isåfall hur mycket? På min varvräknare är det 4st varningslampor jag undrar vad de betyder samt om det tex skulle gå något larm om VROn skulle gå sönder under drift. MVH
×
×
  • Skapa nytt...