Gå till innehåll
tisdag 24 september 2024

Niicke

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Niicke

  1. Lyckades få bort pluggarna så jag kan få ut allt vatten. Släpper termostaten igenom när motorn är helt tom på vatten? Eller måste man montera bort termostaten. Isf någon som har en bild på vart termostaten. Sitter?
  2. Jag blandade 50/50 så jag hade 16 liter och körde igenom motorn med de. Men då blandades den ut ännu mer och därav ett frysskydd på -18. De var därför jag undra om de räcker med att tömma dom 3 pluggarna som jag får loss. Eller är de i blocket som de samlas mest vatten? Vill inte riskera dra sönder pluggarna som sitter i blocket.
  3. Hej Jag tabba mig lite när jag skulle köra igenom motorn med glykol. Glömde att tömma motorn på vatten innan jag körde igenom med glykol så fryspunkten blev bara -18. Men När jag försöker tömma motorn på vatten så får jag bara lås 3 pluggar inte dom 2 som sitter vid motorblocket. Min fråga är om de räcker att bara tömma motorn på vatten med dom 3 pluggarna som jag får loss och få en bra fryspunkt. Släng på lite tips nu Motorn är e Mercruiser v8 5.0
×
×
  • Skapa nytt...