Gå till innehåll
lördag 26 oktober 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2024-09-13 i Forum Inlägg

  1. 2 poäng
    Det fungerade. GPSmap 421s har nu s/w v4.80
  2. 2 poäng
    Jag har nu provat att skrapa och blåst med tryckluft skiten släpper inte?
  3. 1 poäng
    Polar försvann väl som tillverkare för många år sen så jag skulle kolla med dekaltrim.se Prata med dem och fråga om de kan göra nya dekaler efter t.ex en bild som förlaga.
  4. 1 poäng
    Vilken motor har du? Är du säker på att du pillar i rätt hål?
  5. 1 poäng
    Har du kollat om backslaget funkar om du växlar på backslaget?
  6. 1 poäng
    Kolla då om du inte kan para ihop den med hörselskydden. Då lär stereon rätta sig efter deras profil, dvs audioöverföring och mottagning och - om du har tur - kommer den skicka ljudet till kåporna.....
  7. 1 poäng
    Bensinmotorer går så himla dåligt om man har mindre mängd än vad du lyckats blanda in. Sedan skulle jag tro att motorn inte startar på den bränsleblandningen. Jag har blandat ihop mindre reservdunkar hemma och kört såväl motorgräsklipparen och en gammal Volkswagen typ 1 på en inblandning på kanske max 1-2% diesel, båda var svårststartade och dom rök ganska mycket. Gräsklipparen med en B&S motor är mer känslig, den har av misstag även fått spillolja i sin bensin, då startade den inte alls. Numera förvarar jag olika drivmedel i dunkar på olika ställen i garaget. Sedan skulle jag kunna tänka mig att det är värre att göra tvärtom, ge bensin till en dieselmotor. Med andra ord, du måste tömma hela systemet från tanken via filter fram till förgasaren/förgasarna. Detta påminner mig om min svåger igen, han som tycks ha fem tummar mitt i näven. Detta hände på den analoga tiden då bilar, bensinstationer och pengar var helt analoga. På den tiden det fanns sedelautomater på de obemannade bensinstationerna. På en sådan station intill E20, hade han laddat en sedelautomat med några tiokronorssedlar och tyckte att han fick så himla mycket bränsle, tanken i Kadetten blev full innan pengarna tog slut.... Han försökte att ge bort "bensinen" till nästa bilförare i kön, men denne avböjde. Det slutade med att jag fick komma och bogsera bort kadetten några hundra meter från bensinstationen, vad som var fel kände man på lukten, den gamla sortens (analoga-) diesel luktade mer än vad den gör idag.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...