Gå till innehåll
lördag 26 oktober 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2024-09-09 på alla områden

  1. 4 poäng
    Hej nu har jag hittat felet det låg massa impeller bitar före impeller pumpen så efter c:a 3200 varvar sögs dom väl i mot insuget och blockerade flödet Hur dom kan åka bakvägen och inte sugas med impeller pumpen låter helt osanning likt Men nu jag köra fullt och har 85 grader 😀
  2. 1 poäng
    Varför är miljörörelsen så ointresserad av att stoppa den rostiga ryska rosneftflottan i Östersjön? https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-tankas-ryska-skuggflottan-fran-fartyg-utanfor-gotland Det verkar bara vara Greenpeace som bryr sig. https://www.greenpeace.org/sweden/agera/oil-is-war/ Jag är ingen greepeaceälskare, men när de vill göra något som jag tycker är bra så tyckte jag det är helt okej att skriva på deras namninsamling mot den ryska skuggflottan. Jag vill inte få olja mellan tårna när jag badar och jag vill absolut inte att Ryssland ska få in pengar så att de kan fortsätta kriga i Ukraina.
  3. 1 poäng
    Kolla propellern också, fick lyfta min julle som legat still mycket i sommar, det satt hyfsat med havstulpaner på propellern så båten gick knappt framåt, skrovet var däremot ok. För några år sen var det en båtgranne som trodde att turbon var kass på en Searay, båten gjorde bara 12 knop mot normala 30 och det rök svart från motorn på fullgas men det visade sig vara påväxt på drev och propeller.
  4. 1 poäng
    Ligger på Risön strax innan för Åstol o Dyrön. Kom igår. Maaaagiskt
  5. 1 poäng
    Glöm inte bort att skriva under och att informera andra om möjligheten. Då har du ju iaf. försökt göra något och det kan ju kanske kännas bra när du klaffsar runt i oljan i din favoritvik.
  6. 1 poäng
    Ibland har man turen på sin sida. Eller nåja, vi får väl se hur det blir med det. Hur som helst så dök båten plötsligt upp på blocket igen och snabb som en iller slog jag jag till på den. Blir förhoppningsvis en fortsättning på den den här tråden då det blir dax att laga skadan. Blir transport hem av båten på söndag.
  7. 1 poäng
    Det är lättare att kyla generatorn genom att blåsa kall luft mot den än genom att suga ur varm luft från motorrummet. Inte svar på frågan, men ett tips.
  8. 1 poäng
    Se kapten Haddocks svar. I korthet; på fartyg som inte faller in under 10 meter och/eller 15 knops regeln så kan du åka fast för sjöfylleri om du bedöms olämplig att framföra ditt fartyg. Dvs, har du tagit en eller två öl och du t ex går på grund eller krockar kan du åka fast för sjöfylleri. Eller om polis eller KBV bara bedömer att du verkar vara för full, oavsett skäl. Så som det varit hur länge som helst.
  9. 1 poäng
    Danmark nekar ryska fartyg tillträde till hamnar. Vill man krångla till det för ryssarna så går det. Endast ryssvänner vill få oss att tro att det inte går att göra något.
  10. 1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...