Gå till innehåll
måndag 16 september 2024
Du måste vara inloggad för att kunna se fullständig information och för att kunna kontakta säljaren.

Leisure 23


  • Annonsör
  • Typ av Annons Säljes
  • Objekt Kondition Begagnad
  • Tid Kvar 10 månader och 13 dagar -
  • Kvantitet 1
  • Pris 39 900 kr
0 Frågor
99 visningar

Beskrivning

Frihet 23

 

Designed av frank Pryor för cruising och lanserades 1973. Leisure 23 blev omedelbart en succé.

Det första som imponerar på de flesta med leisure 23 är det stora däcksutrymmet, stora djupdämpade sittbrunnen och förvånansvärt rymligt boende för upp till fem personer.

 

Med en hög ballastkvot på 48% visade sig L23:an vara en mycket sjövärdig segelbåt, även vid hög sjögång. Leisure 23:an är inte byggd för er som vill ägna er åt kappsegling men optimal för dig som vill segla tryggt och säkert även vid dåligt väder, (själv, med familj eller vänner) så tar hon er tryggt och säker dit ni ska. En mycket bra segelbåt för nybörjare och oss mer erfarna som inte har bråttom, L23:an trivs i 6-8 knop med nuvarande segel konfiguration och ca. 5-6 knop med 5 Hp elmotor som vi har använt.

 

Skrovet är i ett stycke, gjuten i GRP för minimalt underhåll, med invändiga lister och skott sammanfogade för exeptionell styrka och styvhet. ett balsa sandwich däck ger ytterligare styrka och utmärkt isolering.

 

Fenkölen byggdes i gjutjärn. Roder och skegg är formgjuten GRP med stålram och beslag. En gnidningslist i teak är standard för att skydda ovansidan. Formgjutna halkfria områden på däck hjälper till att ge ett säkert fotfäste medan du arbetar dig fram.

 

Boendet består av en stor salong i ett dinettarrangemang, med en stor förpik. På höger sida i förpiken finns ett utrymme med en Jabaco spoltoalett.

I salongen finns ett pentry med en tvålågig gasspis och en diskho med sötvattenspump direkt från färskvattentank som är standard.

 

För diverse tekniska specifikationer, inventarielista samt övriga frågor hör av er så kan jag mejla detaljer.

 

 

 


Göteborg, Västra Götalands län - Sverige

Rekommenderade Frågor

Det är inga frågor att visa.


Andra annonser från segelbåtar


×
×
  • Skapa nytt...