Gå till innehåll
onsdag 11 december 2024
Gäst laxoring

bra och mindre bra snack för båt & mat intreserade

Rekommendera Poster

Gäst Wille

Tror att efteranmälan kan göras så sent som på fredag till en förhöjd avgift men jag är inte helt säker. får kolla detta på stenungsunds hemsida först. Nä såg nu att efteranmälan kan göras fram till kl, 2300 den 19/8 men till 1000 spänn! För dessa slantar kan man göra mycket annat kul. /Wille

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Wille

För dom pengarna kan man köpa många öl istället! eller vad säger du Xander? /Wille

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Jag håller fullt med. Mvh Xander.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Wille

Xander, Jobbar du nu på dagarna eller ska du med ut och segla en heldag? /Wille

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Jag jobbar till fredag men då skall jag försöka sticka lite tigare, då vädret ser ut att bli kanon. Mvh Xander.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Wille du har mejl!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Wille

Nä inget mejl ännu. /Wille

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Skickat ett till med samma innehåll. Längst ner till vänster står det fel på sidan. har du samma problem. Mvh Xander.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Wille

Fortfarande inget Jocke! /Wille janne-wille@passagen.se

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Så fort jag för musen över skicka mejl så står det rapportera inlägget som olämpligt längst ner till vänster, så nu kanske dina inlägg är rapporterade. Har du samma problem? Mvh Xander.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Wille

Inga problem här. /Wille

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Samma här.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Hej Dan! Jag tar bilen till öppna varv. Ja du har GT:n till godo. Mvh Xander.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Ja. I Ellös och Henån är det stört omöjligt att få en plats med båten under öppna varv, det är svårt med bilen. Mvh Xander.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Wille

Vikken dag? L eller S? /Wille som gärna hänger på då

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Oj!Nu får man se hur det här går.Kul med en sån här tråd.Vinden rycker i taket just nu,Jag packar min båt.(oavbrutet)Det jag gillar är en burk fiskbullar.Problemet är det snaskiga spluttretnär man öppnar locket,med ringen.När jag åker själv älskar jag burkmat (förlåt alla kockar)Men njutningen av att peta i sig nåt,när det behövs,i stället för en viss tid.är frihet.Jag älskar normalt att laga mat,men då till många.Är jag själv finns andra fördelar.Att finna ätverktyg,som märlspik,skruvmejsel,plastbit osv.är en lycka.Annars är jag rätt social så ta mig inte för en obotlig fasa.  ÄT GOTT.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Hej hustran! Det låter som om du skall åka långt bort, då du packar din båt oavbrutet. Det låter som om den aldrig blir färdig packad. Hur stor båt har du?

Mvh Xander.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har ingen stor båt,men susar i väg ofta.Att packa och drömma är nästan halva resan.Kvälls o morgonljus är det vackraste,jag blir lyrisk sådana kvällar som i kväll.har just packat halvfärdigt,drar i morgon igen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Låter underbart. Själv måste jag vänta tills på fredag. Just nu står jag och förväller kantareller 2,9 kg blev det. Sånt är bra att ha i vinter.  Mvh Xander.

post-7537-1394234466,2015_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ruggigt gott till fisk, kräftor men inte dagen efter.

 

Stavmixer, smalt mät glas, 5 dl som passar till stavmixern.

 

3 dl olja

1 ägg

3-4 pressade vitlöksklyftor

Några droppar citronsaft

Lite salt, peppar och socker

 

Peta in allt i mätglaset, stoppa ner mixern i botten och starta. Dra sedan sakt uppåt och vips så har Ni gjort Aioli.

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst laxoring

hej xander

dom där kantarellerna skulle vara goa att smaka på.

står det en flaska gin till höger på kortet 8.gif

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Ginen står längre till höger, det är olivolja. Mvh Xander.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst laxoring

oki men jag hadde rätt att den fanns i närheten. finns det gott om svamp ute i skogen där du bor. frugan brukar vara ute och spana men här hemma är det så tort i skogen så det är dåligt med svamp

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Det finns jätte mycket just nu, tänkte sticka ut en gång till innan helgen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst laxoring

nu blir jag avundsjuk att ni har så mycket kantareller hos er jag älskar kantareller.du kan väll nått bra mat tips med mycket kantareller. du som är mästerkock

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst xander

Jag kan många, men de tänkte jag vänta med till hösten och vintern. Många goa grytor osv. Mvh Xander.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst laxoring

jag väntar med spänning på dom recepten 21.gif

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...