Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Zvitacco

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Zvitacco

  • Placering
    Landkrabba
  1. Startmotorn hade gett med sig. Får ny imorgon så får se om det löser problemet eller om det är något mer man åker på.:)
  2. *suck* Visar sig att jag var lite för snabb med att ropa hurra. Var nyss nere vid båten, batteriet uppladdat osv... ingenting. Vrider om nyckeln och det bara "klickar" till ifrån startmotorn (?). Tillbaks på ruta 1. 1. Jag har ström. 2. Jag har bränsle (iaf så långt som där man kopplar i slangen till motorn) 3. Dödmansgrepp sitter i 4. Tändstiften såg bra ut, rent ockulärt. Får fortsätta imorgon med att felsöka lite i blindo. Kanske förgasaren jag får titta på. P.s Startmotorn var ganska varm, är väl "klickandet" som gjorde den det. Byta startmotor?.
  3. Problemet löst. Luftskruven i tanken var dragen så den gick dåligt och fick dåligt med soppa, därav att den dog och även om batteriet var nytt så drog det väl en del när jag om och om startade upp den, till slut nere på 20% och orkade inte längre.
  4. Hej, Nybliven båtägare och amatör vad gäller båt och motorer. Har en uttern 560 ht med 70HK Evinrude på, kanske ifrån 80 talet. Har varit väldigt svårtstartad, dör ibland på tomgång eller när jag skall skifta mellan att back och köra fram. Idag var ute och körde i en halvtimma ungefär, stannade till i 5 minuter och stängde av när jag var ute till havs. När skulle starta igen vart det väldigt svårt men till slut gick igång och jag körde iväg, men sen dog den igen bara 10-15 sekunder senare. Blev svårare och svårare för den att "dra igång", och sen dör den. Ju mer jag försöker desto tröttare och mer orkeslös, till slut så hörs bara ett litet klickande när jag försöker starta. Ingenting annat. Bensin finns. Batteriet är nytt. Någon utombordsguru som har en aning om var jag ska börja??... Tackar på förhand P.S Det hela slutade med sjöräddningen..:(
×
×
  • Skapa nytt...