Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Luffare

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Luffare

  • Placering
    Kadett
  1. Ok bra att veta, ser inte ut att handla om stora summor hos marinhandlaren, beställer nog där
  2. Fantastiskt hjälp no Jah! Blir att byta efter semestern
  3. Ok är det packningen mellan pumpen och motorn eller sitter det nån speciell runt axeln? Hittar inga sprängskisser, någon som har tips på vart man kan hitta en ritning över hela motorn (yanmar sb8) med alla partnumbers på delarna?
  4. Blev en dubbelpost, kan nån moderator radera den här tråden?
  5. Ok, råkade bli en dubbelpost( den här utan bild). Jag drog inte ut axeln men den måste isåfall rört lite på sig när jag drog ut impellern. När man byter packningen till axeln kommer det att läcka olja? Bifogar bilden igen
  6. Jag har en yanmar sb8 inombords diesel , böt impellern idag och nu droppar det kylarvatten från en litet hål i impellerhuset, packningen är tät och slangarna är oxå täta. Hålet syns på bilden mellan bultarna, bilden är tagen underifrån men det finns ett liknande hål på ovansidan som inte läcker. Någon som vet vad det är för hål och vad som fel?
  7. Jag har en yanmar sb8 inombords diesel , böt impellern idag och nu droppar det kylarvatten från en litet hål i impellerhuset, packningen är tät och slangarna är oxå täta. Hålet syns på bilden mellan bultarna, bilden är tagen underifrån men det finns ett liknande hål på ovansidan som inte läcker. Någon som vet vad det är för hål och vad som fel?
  8. Jag fick motorstopp när den blev överhettad , funkade igen när den är kall. Visade sej vara en trasig impeller
×
×
  • Skapa nytt...