Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

bambilambi

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om bambilambi

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej Söker en båt för 2 personer att övernatta i som är under 2,5m bred. Diesel eller utombordare. Gärna utan kapell. Separat toa. Kokplatta samt vask och kyl. längd max 7,5 meter. Gärna ordentligt V bottenskrov. pris under 450k. förslag?
  2. Den kanske är omlackat ändå? Ser hur lacken spruckit runt genomföringen.
  3. En varvskille kollade på skrovet och sa att de nog var omlackat pga av nå små runda inbuktningar på vissa ställen i skrovet. Fiskögon kallade han det. Men jag tror inte på att den är omlackat för att de finns en likadan båt där det ser nästan lika ut där. Våtslipa med abralon kanske inte är så dumt?
  4. Är en nimbus 3000 turbo från 83. Men är sugen på att våtslipa hela båten. Vad tror ni om det? Så ni tror inte båten är omlackerad?
  5. De sista bilden ser ni flammigheten. Men blöter man fingret o drar över så försvinner det( vit på fingret)
  6. Hej. 2 saker. Kan denna flammiga gelcoat bli fin genom slipning? Har hört att den kan vara lackad men det tror jag inte på för att det finns en likadan båt på Varvet som har liknande skick på skrovet. Och hur fixar jag denna skada som förra ägaren lika gärna hade struntat i att göra?
  7. Hej. Jag undrar vad ni har för tips för att få bort denna skit som fastnat i halkskyddet på skarndäck tex. Pillar man med en tandpetare så försvinner det. Men om man vill göra det snabbare. Vad har ni för tips? Avfettning och högtryck?
  8. hej. jag vill veta för och nackdelarna med dessa båtar? är dem störande stötig i motsjö som tex flipper 760 och 850? för det är de värsta ja vet när det slår väldigt mkt och allt skramlar. mvh
  9. hej. jag vill veta för och nackdelarna med dessa båtar? är dem störande stötig i motsjö som tex flipper 760 och 850? för det är de värsta ja vet när det slår väldigt mkt och allt skramlar. mvh
  10. ingen som kan svara? hur är det med limpor o knän? är det dubbla uppsättningar per motor? dom ser rostiga ut på utsidan?
  11. Hej. jag är spekulant på en searay 280 ss fr 97 med dubbla 5.7l mercruiser thunderbolt sjövattenkylda.(sägs gått i sjö samt 3 år i bräkt vatten) vad ska jag kolla extra på? båten är inte välvårdad. skrivet har lite skador här och där. ej tvättat. men aldrig bottenmålad. Killen som har den säger att den blivit servad med oljebyte o filter varje höst samt vinterkonserverade. Ankarspelet fungerar inte. ej ce märkt. 3 axlad alutrailer. men jag kan få den för ca 60% av marknadsvärde. sen finns det oljefläck under ena drevet. han säger att när han fyllde/bytte drevolja och sedan hissade upp drevet så rann de ut. kan det stämma?
×
×
  • Skapa nytt...