Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Yonex

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Yonex

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

467 profilvisningar
  1. Jag har en 76DC med 300 Yamaha. Den går ca 46knop när den är ren direkt efter sjösättning. Nu efter ca 2 månader i vattnet så har den tappat ca 5knop. Men beväxningen är långt ifrån så riklig som din är. Har faktiskt aldrig sett en så "grön" motor efter bara en månad som din .. Har bottenmålat, men inget på drevet. Halva växelhuset är i vattnet vid fullt upptiltad.
  2. Yes. Har precis konstaterat samma. Drar alla 6 nya fram så vet man vad man har.. //Johnny
  3. Nu kan jag konstatera att det inte är så enkelt för mig som för er att byta till Mente´s automatiska trimplanspanel. Kablaget är för klent mellan styrbox och panel. En styrbox skall kopplas bort som är bredvid pumpen.. Så nu blir det nytt kablage från pumpen till manöverpanelen, med 2,5mm2 kabel. "Mente Marin - Yamarin 76DC"
  4. Tack för svaret. I manualen står det dock att man skall "koppla bort styrenheten" om man har Bennett.. Men när man läser trådarna här så förstår man det precis som du säger.. Nåväl. Det löser sig när jag kommer åt båten.. Dl bli spännande att testa produkten i vilket fall..
  5. Hej! Är det någon som har monterar Mente Marins automatiska trim ACS RP på en Yamarin 76DC ? Det sitter original Bennett hydrauliska trim på den nu, som båten levererades med. Har förstått att man skall förbikoppla en "extern logikbox" som man skall koppla bort i Bennetts system.. Skulle vara intressant om någon har gjort det, och var den sitter i båten. Har båten på förvar just nu så jag har inte haft möjlighet ännu att utforska det, men ser den inte på schemat i användarhandboken iaf. Så frågan är om det finns en sådan över huvudtaget... Bifogar bild (lånad) på hur originalpanelen ser ut) //Johnny
  6. Det var just det.. Mente plus Bennett med kontrollbox... Hittar inget på det..
  7. Hej! Är det någon som har monterar Mente Marins automatiska trim ACS RP på en Yamarin 76DC? Det sitter Bennett hydrauliska trim på den nu. Har förstått att man skall förbikoppla en extern logikbox som man skall koppla bort i Bennetts system.. Skulle vara intressant om någon har gjort det, och var den sitter i båten. Har båten på förvar just nu så jag har inte haft möjlighet ännu att utforska det. Bifogar bild (lånad) på hur originalpanelen ser ut) //Johnny
×
×
  • Skapa nytt...