Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024
stavhammar
stavhammar

Dubbelpremiär i Hondas monter på Göteborgs båtmässa

  • Hondas monter är fylld av premiärer under Båtmässan i Göteborg 2016! Honda har en stark närvaro på mässan tillsammans med båttillverkarna Micore, Silver och Arronet.

Micore

 

PREMIÄR för Micore 480br som är en vidareutveckling av Micore 480sc, den mest sålda båten i Micores sortiment efter bara några få säsonger. Skrovet på 480br är samma sjövänliga skrov som på 480sc och det som skiljer båtarna är innerlinen. 480br är även försedd med en ruta som sträcker sig från reling till reling med en lättöppnad dörr i mitten för smidig passage. Den vida framåtlutade rutan gör att hela familjen sitter skyddad vid färd. Båtens styrka är att måttmässigt är den liten och bekväm att både hantera och traila, samtidigt som den känns rymlig.

 


Silver

 

PREMIÄR för nya anpassningsbara Eagle BR 640 som har ett helt nytt skrov, vars unika egenskaper finslipats så att båten åker mjukare och tystare på vattnet. Förens formgivning gör att båten tar emot vågorna bra och tvingar vattenstänk till sidorna så att passagerarna slipper bli våta även under högre hastigheter. Båtens konstruktionsmetod följer AluFibre-strukturen, som kombinerar hållbart marinaluminium med lättskött glasfiber.

 

Anpassningsförmågan betyder bl a att kunden har möjlighet att inverka på hur båten utrustas samt själv definiera den huvudsakliga användningen. Istället för den breda akterbänken (standard) kan man välja en smalare sittbänk, vilket lämnar rejält med utrymme vid båda hörnen i aktern. Optimalt speciellt med tanke på fiskare.

 


Arronet

 

I Hondas monter finns en annan samarbetspartner, nämligen aluminiumbåttillverkaren Arronet som visar delar av sitt sortiment, bl a 24 5 cc, 24 5 cx och 23 5 sp med allt från Honda BF150 till BF250.

 

På mässan finns även Lysmarine som säljer Seamaster med Hondas motorer.

 

Honda och dom andra leverantörerna finns i monter A01:56 under Båtmässan 2016.




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...